GA TERUG
Ervaringen van andere vrouwen
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website
Bekijk
Laura's ervaring
met het 3D-Consult
Bekijk Laura's ervaring met het 3D-Consult
"Door de 3D preview
was ik echt zeker van mijn zaak."
"Door de 3D preview was ik echt zeker van mijn zaak."
Bekijk het
3D-Consult
van Jecy
Bekijk het 3D-Consult van Jecy
"Ik ben zo bij!
Alles klopt nu gewoon.."
"Ik ben zo bij! Alles klopt nu gewoon.."

Toon submenu

Ervaringen van andere vrouwen

Vrouwen die voor een borstvergroting kiezen, zijn bijna altijd bijzonder blij met het resultaat. Omdat het effect al snel na de operatie zichtbaar is, kunt u direct na het herstel van uw nieuwe cupmaat genieten.
Veel vrouwen die bij ons behandeld zijn, hebben een reactie achtergelaten in ons gastenboek . Zij geven aan erg tevreden te zijn met het resultaat en met het advies van onze plastisch chirurgen.

Van jong tot oud

Jonge vrouwen die zelf lang twijfelden over hun borstvergroting, raden andere vrouwen aan om een afspraak te maken voor een consult bij Bergman Clinics | Uiterlijk en Huid ter oriëntatie. Onze plastisch chirurgen houden goed rekening met de wensen en mogelijke onzekerheid van vrouwen. Bij wat oudere vrouwen die een borstvergroting gedaan hebben overheerst het gevoel dat ze het al jaren eerder hadden moeten doen. Sommige vrouwen hebben na de ingreep weinig tot geen pijn, andere hebben de eerste dagen na de operatie wat meer last. Ook zij geven aan het zo weer te willen doen.

Twijfelt u over de juiste maat?

Veel vrouwen geven aan in eerste instantie te twijfelen over de juiste maat. Het Bergman Clinics 3D-Consult™, waarbij vooraf in 3D al verschillende cupmaten en protheses op het eigen lichaam geprojecteerd kunnen worden, heeft hen erg geholpen.

Foto’s van voor en na

Hieronder staan een aantal foto’s van vrouwen voor en na hun borstvergroting naast elkaar. Geen fotomodellen maar normale vrouwen met een gewoon lichaam. Dat geeft een realistisch beeld van de mogelijkheden.

Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
   

Bekijk het nu zelf in 3d!

Bent u benieuwd naar wat bij u past? Doe dan nu de online 3D-simulatie. Die geeft direct een indruk van het mogelijke resultaat. U kunt er verschillende maten uitproberen voor uw eigen ‘voor en na’.

Help elkaar met het gastenboek

In het gastenboek kunt u meer ervaringen lezen. Misschien helpen hun verhalen u bij het maken van uw keuze. En kiest u zelf voor een borstvergroting, dan kunt u via het gastenboek weer anderen helpen.


Volgende pagina'sBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor een borstvergroting

U wilt een afspraak maken voor een borstvergroting in één van onze Uiterlijk & Huid klinieken. Om u goed voorbereid op een spreekuur te ontvangen stellen wij u een aantal aanvullende vragen.

1) Bent u tussen de 18 en 75 jaar oud?

2) BMI calculator

Bereken uw BMI score

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Leeftijd:

jaar

Lengte:

meter

Gewicht (kg):

kilo

3) Bent u in de afgelopen 2 maanden langer dan 24 uur aaneengesloten in een buitenlands ziekenhuis verbleven? En/of bent in de afgelopen 2 maanden in aanraking/contact geweest met bedrijfsmatig gehouden levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens geweest?

4) Gebruikt u, of heeft u in de afgelopen 3 maanden voorgeschreven medicatie gebruikt?

Wij verzoeken u een actueel medicatie overzicht van huisarts of apotheek mee te nemen naar het consult.

5) Bent u eerder elders geopereerd aan een borstvergroting waar u niet tevreden over bent?

Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten in uw leeftijdscategorie niet opereren. Wellicht kunnen wij u een alternatief aanbieden. Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten met een te hoog BMI niet opereren. Wellicht kunnen wij u wel een alternatief bieden.Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

U kunt een afspraak inplannen voor een eerste consult met de plastisch chirurg betreffende een borstvergroting. Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de borstvergroting door uw verzekeraar, neemt u dan een verwijzing van de huisarts mee naar het eerste consult. Ook moet er een echo gemaakt zijn waarop is aangetoond dat de klierweefselschijf van de borsten aan beide kanten minder dan 1cm is. De uitslag van deze echo dient u mee te nemen naar het consult. De kosten van dit consult worden bij uw verzekeraar in rekening gebracht en worden ten laste gelegd van uw eigen risico. Tijdens het consult beoordeelt de arts of u aan de medische criteria voldoet, zoals opgesteld door uw verzekeraar. Als dit het geval is, dienen wij een aanvraag in voor vergoeding van de operatie. De zorgverzekeraar maakt deze beslissing. Als u de kosten van deze ingreep zelf betaald omdat u het niet via de verzekeraar wil of kan laten lopen, dan heeft u geen echo en verwijzing van de huisarts nodig. Het eerste consult is in dat geval kosteloos.

U kunt bij ons terecht voor een second opinion bij de plastisch chirurg. De kosten hiervan bedragen € 250,- Deze kosten dient u voorafgaand aan het consult te betalen. Beslist u in een later stadium om deze ingreep opnieuw door ons te laten uitvoeren, dan brengen wij deze € 250,-, in mindering op uw factuur.