GA TERUG
Ervaringen van andere vrouwen
homepage-foto.jpg
imageHomepage
Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd! Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd!
Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.

Toon submenu

Ervaringen van andere vrouwen

Vrouwen die voor een borstvergroting kiezen, zijn bijna altijd bijzonder blij met het resultaat. Omdat het effect al snel na de operatie zichtbaar is kunt u direct na het herstel van uw nieuwe cupmaat genieten. Ben je beniewd naar de ervaringen van andere cliënten.

Bekijk hier de voor & na foto's!
Van jong tot oud

Jonge vrouwen die zelf lang twijfelden over hun borstvergroting, raden andere vrouwen aan om een afspraak te maken voor een consult bij Bey by Bergman Clinics ter oriëntatie. Onze plastisch chirurgen houden goed rekening met de wensen en mogelijke onzekerheid van vrouwen. Bij wat oudere vrouwen die een borstvergroting gedaan hebben overheerst het gevoel dat ze het al jaren eerder hadden moeten doen. Sommige vrouwen hebben na de ingreep weinig tot geen pijn, andere hebben de eerste dagen na de operatie wat meer last. Ook zij geven aan het zo weer te willen doen.

Twijfelt u over de juiste maat?

Veel vrouwen geven aan in eerste instantie te twijfelen over de juiste maat. Het Bergman Clinics 3D-Consult™, waarbij vooraf in 3D al verschillende cupmaten en protheses op het eigen lichaam geprojecteerd kunnen worden, heeft hen erg geholpen.

Foto’s van voor en na

Wilt u voor & na foto's zien van vrouwen die een borstvergroting hebben ondergaan. Geen fotomodellen maar normale vrouwen met een gewoon lichaam. Dat geeft een realistisch beeld van de mogelijkheden. Benieuwd naar alle ervaringen? Bekijk hier meer voor & na foto's van borstvergrotingen.

Bekijk het nu zelf in 3d!

Bent u benieuwd naar wat bij u past? Doe dan nu de online 3D-simulatie. Die geeft direct een indruk van het mogelijke resultaat. U kunt er verschillende maten uitproberen voor uw eigen ‘voor en na’.


Volgende pagina'sBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.