Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Bewegen | Alkmaar

Keesomstraat 14
1821 BS
Alkmaar


Openingstijden:

Donderdag (even weken): 08:00 tot 17:00 uurOverige informatie

Spreekuur:

In de polikliniek Bewegen in Alkmaar houdt drs. Astrid Rijssenbeek van Bergman Clinics Bewegen Ede spreekuur. Indien u geopereerd dient te worden, dan worden de operaties uitgevoerd in onze kliniek in Ede.

Bereikbaarheid

Met de auto

Bergman Clinics  | Alkmaar is goed te bereiken met de auto. Bereken eenvoudig de snelste route.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het P+R terrein Oudorp of voor de deur. Om toegang te krijgen tot de parkeerplaatsen voor de deur, dient u zich bij onze assistente te melden door middel van de knop bij de slagboomzuil. De slagboomzuil bevindt zich naast de ingang van het P+R terrein.

Met het openbaar vervoer

Bergman Clinics | Alkmaar is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijkt u voor de actuele dienstregeling en vertrektijden op www.9292.nl

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.